Sindicaliștii de la Metrou nu renunță la grevă, ei așteaptă schimbarea ministrului Transporturilor pentru reluarea negocierilor8Foto© businessmagazin.ro

Sindicaliștii de la Metrou nu renunță la grevă, ei așteaptă schimbarea ministrului Transporturilor pentru reluarea negocierilor

, 27 știri, 12 vizualizări

Potrivit vicepreședintelui USLM, Marian Bărăgău, negocierile au eșuat întrucât conducerea Metrorex nu a fost de acord cu o mărire de salarii mai mare de 18%, deși sindicaliștii și-au redus pretențiile la aproape jumătate, "în jur de 20%".

"Nu am renunțat niciodată la ideea de grevă. Problema este că acum trebuia să continuăm negocierile și nu s-au continuat pentru că ei (managementul Metrorex - n. r.) au rămas pe poziție inflexibilă de creștere cu 18% și noi am scăzut de la cifra inițială la aproape jumătate, în jur de 20%.

Ei sunt inflexibili, invocând faptul că încă este la conducerea Ministerului Transporturilor domnul Șova, care nu vrea mai mult, și că asta este situația până va pleca acest domn ministru de la Transporturi. După aceea, se pot relua negocierile.