Socant: Bebelus trimis acasa de medici cu clavicula rupta. ,,Mi s-a spus ca nu are nimic, e doar speriat3Foto© observatornews.ro

Socant: Bebelus trimis acasa de medici cu clavicula rupta. ,,Mi s-a spus ca nu are nimic, e doar speriat

, 5 știri, 30 vizualizări

Părinții unui copil de un an și șapte luni care avea clavicula ruptă după ce a căzut au mers de urgență la Spitalul Municipal din Aiud, însă medicii nu au reușit să identifice faptul că micuțul avea probleme grave de sănătate. Aceștia i-au trimis acasă, afirmând că bebelușul este doar speriat.

După un consult, medicii i-au spus că băiatul nu are nimic, „e doar speriat” și i-au prescris un antiinflamator. Văzând că micuțul nu se simte bine, părinții acestuia au plecat de urgență cu el la Cluj, unde medicii au constatat că avea o fractură de claviculă și un traumatism cranio-cerebral ușor.

Mama copilului a povestit întreaga întâmplare pe un grup de pe Facebook. „Băiețelul meu (1,7 luni) cade de la înălțimea de un metru. Observ că este ceva grav plângea deja de 15 minute. Discut cu o prietenă medic și decid că cel mai ok este să mergem la spital (în acea zi eram doar eu și băiețelul meu acasă deci asta a fost prima soluție) spitalul din Aiud.