Șofer de autobuz din Franța, omorât în bătaie de pasageri care refuzau să poarte mască de protecție4Foto© stirileprotv.ro

Șofer de autobuz din Franța, omorât în bătaie de pasageri care refuzau să poarte mască de protecție

, 7 știri, 78 vizualizări

A murit Philippe Monguillot, șoferul de autobuz bătut sălbatic pentru că a cerut unor pasageri să poarte mască, la Bayonne, în Franța. Bărbatul fusese internat în comă la spital și familia a acceptat după 5 zile să fie deconectat de la aparate, fiind în moarte cerebrală.

Philippe Monguillot, un șofer de autobuz în vârstă de 59 de anidin orașul francez Bayonne, a murit la spital, după ce a fost bătut de câțiva tineri cu care s-a certat pentru că refuzau să poarte mască de protecție în mijlocul de transport, scrie Euronews. Fiica lui Philippe, Marie, a anunțat că familia a fost de acord cu deconectarea acestuia de la aparate.

Duminica trecută, șoferul a vrut să verifice biletul unuia dintre tinerii care se urcau în autobuzul lui și le-a cerut altor trei bărbați să poarte măști de protecție. El a fost lovit atunci cu brutalitate în zona capului și lăsat să zacă pe trotuar. A ajuns la spital în comă, și a fost declarată moartea cerebrală, iar familia sa a decis, vineri, să fie deconectat de la aparate.