Șofer fără permis, oprit cu focuri de armă pe autostradă5Foto© hotnews.ro

Șofer fără permis, oprit cu focuri de armă pe autostradă

, 11 știri, 44 vizualizări

Un tânăr de 23 de ani a fost oprit în trafic de polițiști cu focuri de armă după ce a refuzat să oprească la semnalele polițișilor. Acesta nu deținea permis de conducere și există indicii că se afla sub influența substanțelor psihoactive, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara, citat de News.ro.

Potrivit IPJ Hunedoara, „la data de 15.10.2023, polițiștii din cadrul Biroului Poliției Autostrăzi au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism care se deplasa pe autostrada A1, însă conducătorul autoturismului a refuzat oprirea, moment în care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, pe autostrada A1 pe sensul de mers Sibiu-Deva, apoi pe DN7, pe raza localității Aurel Vlaicu din județul Hunedoara, conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcției de deplasare, moment în care a acroșat o autoutilitară, conducătorul autoturismului continuându-și deplasarea”.

Polițiștii au folosit armamentul din dotare, executând două focuri de avertisment în plan vertical și trei focuri asupra autoturismului, fără a fi înregistrate victime.