Șoferiță filmată în timp ce gonea pe contrasens, pe Autostrada A34Foto2Video© antena3.ro

Șoferiță filmată în timp ce gonea pe contrasens, pe Autostrada A3

, 7 știri, 62 vizualizări

O șoferiță a fost filmată în timp ce conducea pe contrasens, pe autostrada A3. Incidentul șocant a fost surprins de un alt șofer aflat în trafic. Camera de bord instalată într-o mașină a surprins momentul în care șoferița a condus pe contrasens pe Autostrada Transilvania (A3), relatează Ziarul Unirea. „Pe contrasens pe autostrada A3 la intrarea dinspre Campia Turzii, la KM 3.

Sper ca nu a ucis pe nimeni”, a scris șoferul care a surprins imaginile. Din imaginile reiese că incidentul a avut loc pe 17 iunie 2019, în jurul orei 6. Fără să-și dea seama, femeia aflată la volan a pus în pericol viața celorlalți șoferi care circulau pe autostradă în acel moment deoarece în orice moment se putea produce o tragedie.

Vineri, un băiețel de cinci ani și bunicii săi au murit, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de violent de un șofer care a condus pe contrasens pe autostrada Timișoara Lugoj. Bărbatul a fugit de la fața locului după ciocnirea violentă și a fost găsit băut câteva ore mai târziu într-o haltă de unde voia să ia un tren.