Sofia Kenin, impresionată de Jaqueline Cristian, care a fost aproape să o elimine din turneul de la Lyon2Foto© adevarul.ro

Sofia Kenin, impresionată de Jaqueline Cristian, care a fost aproape să o elimine din turneul de la Lyon

, 7 știri, 108 vizualizări

Jaqueline Cristian poate obține cea mai bună performanță de carieră, accederea în turul 3 la un turneu WTA. Pentru asta, sportiva din România trebuie să o învingă pe Sofia Kenin. Meciul dintre cele două este al treilea al zilei pe arena centrală de la Lyon și va începe în jurul orei 16:00.

Tot joi joacă și Irina Bara (168 WTA). Românca în vârstă de 24 de ani are la rândul ei o adversară cu nume, pe rusoaica Daria Kasatkina (73 WTA). Înfruntarea este a doua a zilei și va începe în jurul orei 14:30.

S-a impus în turneul ITF de la Trnava, unul de 25.000 de dolari, a ajuns până în sferturi de finală la Macon, tot un 25.000, a trecut de calificări la Lyon, iar astăzi a jucat în primul tur pe tabloul principal. Este doar a cincea oară pe grila principală a unui turneu WTA, dintre care trei prezențe au fost obținute grație unor invitații, la Miami, în 2017, și la București, în 2017 și 2019.