Sondaj: Aproximativ 60% dintre companii vor să își cheme angajații la birou în martie2Foto© businessmagazin.ro

Sondaj: Aproximativ 60% dintre companii vor să își cheme angajații la birou în martie

, 5 știri, 32 vizualizări

Aproximativ 60% dintre companii au în plan să reînceapă munca de la birou din luna martie în timp ce 40% dintre angajați spun că acasă au lucrat mai mult timp și au fost mai eficienți decât la birou, arată un sondaj realizat la finalul anului trecut de către Undelucram.ro, o comunitate online care oferă recenzii despre angajatori, informații salariale sau mediul de lucru din companii.

"17% dintre aceste companii au revenit la muncă (în special în magazine/fabrici) la finalul stării de urgență (mai 2020), iar aproape 22% au renunțat la telemuncă la începutul acestui an. Odată ce numărul de cazuri noi de Covid-19 scade, tot mai multe companii vor să reia munca de la birou. Astfel, 57% dintre companii au în plan să își cheme angajații la lucru din luna martie.

Aproape 4% dintre companii și-au planificat ca angajații să lucreze remote definitiv", arată studiul realizat la finalul anului trecut de către Undelucram.ro, o comunitate online care oferă recenzii despre angajatori, informații salariale sau mediul de lucru din companii.