Soția lui Mihai Constantinescu, noi detalii despre starea artistului4Foto© bzi.ro

Soția lui Mihai Constantinescu, noi detalii despre starea artistului

, 7 știri, 55 vizualizări

Au trecut 70 de zile de cand Mihai Constantinescu se afla in coma si, iata, au aparut noi informatii referitoare la starea sa de sanatate. Chiar Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu, femeia care stie cel mai bine ce se intampla cu indragitul artist, a oferit declaratii emotionante.  Simona Secrier spune ca are putere fiindca iubirea pentru sotul sau este esentiala.

Simona ”simte” ca Mihai Constantinescu va fi bine, sperand in ajutorul extraordinar oferit de medicii spitalului. Sotia lui Mihai Constantinescu nu a uitat sa multumeasca tuturor celor care, de 70 de zile, se roaga pentru sotul sau.

“Iubirea pentru Mihai, este singura care ma tine si imi da putere. In sufletul meu este iubire, este soare, este lumina, asa cum ii place si lui Mihai. Simt ca Mihai va fi bine si asta cu ajutorul medicilor de aici care sunt foarte draguti si carora doresc sa le multumesc foarte mult. Le multumesc si oamenilor care il iubesc si care sa roaga pentru el. Am toata puterea din lume pentru Mihai si cu gandul ca el va fi bine Dumnezeu imi da putere”, a marturisit Simona Secrier.