Soții Iacob, propuși spre eliminare la Power Couple România. Momente critice pentru două concurente6Foto© observatornews.ro

Soții Iacob, propuși spre eliminare la Power Couple România. Momente critice pentru două concurente

, 6 știri, 11 vizualizări

Proba decisivă va avea loc în această seară, la Antena 1, de la 20:30. Partenerii își dau întâlnire pe un teren aparent familiar – bucătăria. Doar că, de data aceasta, vorbim despre o bucătărie cu susul în jos. Proba cuplurilor aduce unele dintre cele mai hilare momente de la Power Couple România, dar hohotele de râs se vor amesteca și cu lacrimi și momente dificile pentru unele dintre concurente.

Cea mai curajoasă investiție la proba de ieri, ”Da, iubito, ai dreptate!”, a fost făcută de Cristi Iacob, deși partenera lui nu deține permis de conducere: 1.000 de euro. La finalul probei, soții Iacob au pierdut suma, fiindcă nu au reușit să încheie traseul din poligon – iar calculele serii au arătat că tot ei au avut și cea mai mică sumă în cont, fiind astfel propuși spre eliminare. Cuplul care se va situa pe ultimul loc la proba din seara aceasta se va afla în aceeași situație, la finalul ediției Power Couple România de diseară al doilea cuplu urmând să părăsăsească reality show-ul.

Se anunță, așadar, o nouă ediție a competiției încărcată de emoții, adrenalină, dar și umor. Pentru proba cuplurilor, partenerii își dau întâlnire pe un teren aparent familiar – bucătăria. Doar că, de data aceasta, vorbim despre o bucătărie cu susul în jos. Cuplurile vor avea de pregătit o rețetă de blat de tort, în timp ce stau cu capul în jos. Schimbăm perspectiva, așadar, pentru a vedea cât de bine se coordonează partenerii când... lumea le este dată peste cap.

Dacă vreau să știu unde-i parcată mașina, ea îmi spune stânga și sigur e dreapta
Cristian Iacob,
Fetele dictează, băieții trebuie să le urmeze orbește diseară, la…