Spaniolul Ruben Alfonso de la Barrero Fernandez, noul manager al FC Viitorul4Foto1Video© rfi.ro

Spaniolul Ruben Alfonso de la Barrero Fernandez, noul manager al FC Viitorul

, 11 știri, 23 vizualizări

FC Viitorul Constanța a anunțat, vineri, că spaniolul Ruben Alfonso de la Barrero Fernandez va ocupa funcția de manager al echipei de fotbal patronate de Gheorghe Hagi, care și-a anunțat retragerea din postul de antrenor principal.

"Începând de astăzi, formația noastră are o nouă conducere tehnică! Spaniolul Ruben Alfonso de la Barrero Fernandez este noul manager al echipei FC Viitorul Constanța! Tehnicianul spaniol a semnat, în prezența lui Gheorghe Hagi, a președintelui clubului - Gheorghe Popescu și a directorului sportiv - Zoltan Iasko, un contract valabil pentru următorii doi ani", se arată într-un comunicat de presă al grupării constănțene.

"Sunt bucuros că fac parte dintr-o echipă care are o filosofie marcată pe încrederea acordată jucătorilor de la Academia Hagi precum și tinerilor din țară care doresc să facă parte din acest proiect. Fotbalul românesc se caracterizează prin descoperirea jucătorilor de mare valoare, așa cum au fost Gheorghe Hagi și Gică Popescu, două nume de referință.