Spitalul MedLife Genesys din Arad devine unitate suport COVID4Foto© wall-street.ro

Spitalul MedLife Genesys din Arad devine unitate suport COVID

, 11 știri, 46 vizualizări

“MedLife continuă să sprijine autoritățile în lupta cu pandemia de COVID-19 și anunță faptul că pune la dispoziția Ministerului Sănătății în calitate de unitate suport COVID spitalul MedLife Genesys din Arad, cea mai mare unitate medicală a grupului din Vestul țării. Este al doilea spital privat din România care se alătură sistemului medical public, urmând să fie reconfigurat pentru a trata cazurile medii și grave, care necesită internare la terapie intensivă”, precizează compania într-un comunicat.

De asemenea, de la începutul pandemiei, compania a dezvoltat patru laboratoare COVID în zone care au avut reală nevoie de creșterea capacității de testare: București; Timișoara, Cluj și Sfântu Gheorghe, acesta din urma ajutând la creșterea capacității de testare în județul Covasna.

“Venim în sprijinul autorităților statului pentru a lupta împreună împotriva pandemiei de COVID-19 și punem la dispoziție întreaga unitate spitalicească ce include 20 de paturi cu prize de oxigen și 4 paturi ATI, asigurând spațiul, personalul medical, aparatura medicală de ultimă generație și logistica necesară desfășurării activității de tip suport în această perioadă.