Spitalul pentru copiii bolnavi de cancer construit din donații și sponsorizări a fost inaugurat în București5Foto© libertatea.ro

Spitalul pentru copiii bolnavi de cancer construit din donații și sponsorizări a fost inaugurat în București

, 6 știri, 10 vizualizări

Proiectul va continua cu construcția celei de-a doua clădiri, care ar urma să găzduiască celelalte specializări ale unității medicale.

„#NoiFacemUnSpital a devenit Noi Am Făcut Un Spital. Am terminat prima clădire. În această seară, am aprins luminile din spital pentru prima dată în mod simbolic. Dar nu ne oprim aici. Continuăm cu a doua clădire, acolo unde am aprins reflectoarele, pentru a construi un adevărat campus medical în România”, au transmis reprezentanții asociației „Dăruiește Viață”, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Reprezentanții Asociației amintesc că, în 2018, s-a turnat fundația Spitalului de Copii.

„În prima clădire, se vor muta doar o parte din secțiile Spitalului Marie Curie. Dar toți copiii bolnavi trebuie să fie tratați în aceleași condiții moderne. Ce urmează? Construcția unei a doua clădiri pentru a muta aici toate celelalte specializări ale Spitalului și a oferi aceleași condiții de tratament”, spun reprezentanții asociației.