Ștefan Bănică cheamă românii la vot. Aceasta este cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani4Foto© puterea.ro

Ștefan Bănică cheamă românii la vot. Aceasta este cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani

, 9 știri, 17 vizualizări

Artistul Ștefan Bănică lansează un atac la adresa PSD, afirmând că aceasta este "cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani". El îi îndeamnă pe oameni să iasă la vot, spunând că "e ca și cum ți-ai aduna hârtia ta de pe jos - măcar ai conștiința curată că tu te-ai comportat civilizat".

"Unde vreți să vă creșteți copiii? Ce vreți să învețe? Noi avem o responsabilitate. Trebuie să-l înveți că poate alege. Aceasta e responsabilitatea noastră. Trebuie să vă gândiți la ce nu vă place, la ce detestați cel mai tare. Te-ai dus și ți-ai făcut datoria. E ca și cum ți-ai aduna hârtia ta de pe jos, măcar ai conștiința curată că tu te-ai comportat civilizat.

Du-te și votează!", a spus Ștefan Bănică, într-un interviu pentru Pagina de Media. El spune că aceasta este cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani. "Am mai spus asta și într-un concert și m-a citat toată lumea. Am spus-o pentru că am simțit și e valabil și acum”.