Ștefan Mandachi, protest de Ziua Unirii la primul metru de autostradă din Moldova5Foto© bzi.ro

Ștefan Mandachi, protest de Ziua Unirii la primul metru de autostradă din Moldova

, 7 știri, 10 vizualizări

Omul de afaceri Ștefan Mandachi, cunoscut după ce în urmă cu un an a realizat simbolic "primul metru” de autostradă în Moldova și a pornit mișcarea "România vrea autostrăzi”, o organizat vineri, de Ziua Unirii Principatelor Române, un protest în localitatea suceveană Cumpărătura. Omul de afaceri a dezvelit o bornă înaltă de peste 4 metri, care conține o cutie poștală "pentru cei care se adresează Guvernului și nu primesc răspunsuri".

El i-a invitat pe oameni să i se alăture în localitatea Cumpărătura, din județul Suceava, acolo unde a construit simbolic bucata de autostradă. Protestul a fost programat tot la ora 15.00, la fel ca anul trecut, când au participat oameni din toată țara care la ora 15.00 s-au oprit în trafic sau la lucru, timp de un sfert de oră.

Anteprenorul s-a declarat surprins de numărul mare de persoane care au răspuns invitației sale de vineri. Mandachi le-a spus celor prezenți că s-a săturat de hore, de discursuri, de prezentări și "termene mincinoase”, potrivit Mediafax.