Suferințele unei vedete ignorate2Foto© cotidianul.ro

Suferințele unei vedete ignorate

, 7 știri, 23 vizualizări

„Unitatea de elită” a DNA, de la Ploiești, mai primește o lovitură, de data asta chiar din interior, de la cei care a susținut-o și lăudat-o. Conducerea Direcției Naționale Anticorupție (DNA) a transmis, joi, Secției de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) solicitarea avizului de revocare din funcția de procuror la DNA Ploiești a lui Lucian Gabriel Onea, în prezent suspendat din funcție, „întrucât acesta și-a exercitat în mod necorespunzător atribuțiile”. De asemenea, au fost transmise cererile de încetare a activității la DNA Ploiești pentru alți trei procurori.

„La data de 10 ianuarie 2019, procurorul șef adjunct, care exercită atribuțiile procurorului șef al DNA (Ciprian Nistor – nr.), a transmis Secției de procurori a CSM solicitarea avizului de revocare din funcția de procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești, a domnului Onea Lucian Gabriel, procuror în cadrul acestui serviciu, în prezent suspendat din această funcție, întrucât acesta și-a exercitat în mod necorespunzător atribuțiile specifice funcției deținute.

De asemenea, în aceeași zi, au fost transmise Secției de procurori a CSM cererile de încetare a activității în cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești a următorilor procurori: