Șumudică: Mâine voi semna cu Gazișehir Gaziantep7Foto© romanialibera.ro

Șumudică: Mâine voi semna cu Gazișehir Gaziantep

, 24 știri, 14 vizualizări

El a precizat că în acest moment nu se pune problema aducerii unor jucători din România, dar a mențiinat că dacă ar putea să-l ia pe Junior Morais, l-ar lua.

“N-am semnat, urmează. Mâine dimineață cred că o să semnez. Poți să spui vreodată că e totul ok? Ne-am înțeles… Sunt singurul străin din prima ligă, sunt 17 turci. Un club cu aspirații, un patron care își dorește foarte mult. A rămas să redacteze contractele pentru mine și staful meu și mâine dimineață să semnăm și să fie conferința de presă de prezentare. Contractul, pe doi ani. Am fost primit foarte bine. Mâine la ora 11.00 mă așteaptă să definitivăm totul, să semnăm”, a spus Șumudică la Digi Sport.

El a menționat că în primul sezon obiectivul stabilit este menținerea în eșalonul principal, însă el și-a propus o loc între primele zece clasate. “Obiectivul a fost să nu avem probleme cu retrogradarea în primul an. Sunt foarte mulți jucători pe care îi am pe listă. Sper să fiu inspirat și împreună cu jucătoirii să facem o figură frumoasă pentru că este una din puternicele ligi din Europa.