„Super ceața” a provocat un accident uriaș cu 7 morți, 25 de răniți și 158 de vehicule implicate, pe o autostradă de lângă New Orleans7Foto© realitatea.net

„Super ceața” a provocat un accident uriaș cu 7 morți, 25 de răniți și 158 de vehicule implicate, pe o autostradă de lângă New Orleans

, 9 știri, 18 vizualizări

Cel puțin șapte persoane au fost ucise luni, după ce o „super ceață” creată din fum de la incendiile de mlaștină și ceața densă a dimineții au provocat un accident uriaș pe autostrada Interstate 55, lângă New Orleans. Accidentul a lăsat în urmă o lungă porțiune de șosea cu mașini și camioane deteriorate și carbonizate, relatează Associated Press.

Se estimează că 158 de vehicule au fost implicate și 25 de persoane au fost rănite, potrivit poliției de stat din Louisiana, care a avertizat că numărul morților ar putea crește, în timp ce primii salvatori ajunși la locul dezastrului au lucrat noaptea în căutarea victimelor, în vreme ce mirosul de epave arse era încă în aer.

Vehiculele au fost zdrobite, îngrămădite unele peste altele și cuprinse de flăcări. Unii oameni au coborât din vehicule și au stat pe marginea drumului sau pe acoperișurile mașinilor privind șocate la dezastru, în timp ce alții strigau după ajutor.