Super Neatza, ediții speciale de Sărbătoare, la Antena 115Foto© observatornews.ro

Super Neatza, ediții speciale de Sărbătoare, la Antena 1

, 33 știri, 14 vizualizări

În Ajun de Crăciun, de la 08:00, gașca veselă de weekend îl așteaptă pe Moșu' alături de super invitați. Ami, Andrei Wrs, Nico și Jean de la Craiova iau și ei parte la ultimele pregătiri pentru masa de Crăciun, iar food blogger-ul Cristina Andrei își sărbătorește ziua de naștere în platoul emisiunii, cu tort pregătit chiar de ea.

Pe 25 decembrie, telespectatorii îi vor putea urmări pe Răzvan și Dani în ipostaze inedite, întrecându-se într-o adevărată competiție amuzantă a Moș Crăciunilor. Taraful Clejanilor, Elena Gheorghe și Diana Matei si Taraful Cleante se alătură distracției cu cel mai tare playlist de petrecere, în prima zi de sărbătoare, de la ora 08.00, la Antena 1.

Distracția continuă pe platoul Super Neatza și a doua zi de Crăciun, alături de invitați cu chef de sărbătoare. Magicianul Robert Tudor îi va purta pe telespectatori într-o mică excursie la Poiana Brașov, iar hairstyliștii Adrian Perjovschi și Valentin Alexandroae vin cu ponturi pentru cele mai cool coafuri pentru petreceri.