Surprize, surprize într-un sondaj pentru Primăria Capitalei© romaniatv.net

Surprize, surprize într-un sondaj pentru Primăria Capitalei

, 12 știri, 109 vizualizări

Un sondaj CURS, realizat în perioada 23 ianuarie - 6 februarie, arată că Gabriela Firea, actualul primar, are cea mai mare cotă de încredere pentru un nou mandat la Primăria București, fiind urmată de Traian Băsescu (29%) și Nicușor Dan.

Gabriela Firea este considerată de bucureșteni ca fiind politicianul cel mai pregătit pentru funcția de Primar General, 40% din cei chestionați considerând-o potrivită și foarte potrivită, arată un sondaj CURS.

Pe locul secund se situează fostul primar al Capitalei și fost președinte Traian Băsescu, cu 29%.

"Multumesc tuturor pentru incredere! Am rezolvat multe intr-un timp scurt si stiu ca mai sunt multe, multe de facut. Imi pun zilnic toata energia la dispozitie, pentru deblocarea problemelor orasului nostru. Un oras european, incantator, dar in care, la 30 de ani de la Revolutie, se simte lipsa investitiilor si a bunei organizari de zeci de ani. Stiu ca unora nu le vine sa creada, dar mi-am inceput real activitatea, dupa depunerea juramantului, constituirea echipei si cateva saptamani de acomodare, acum 3 ani, nu acum 30 de ani!", a scris Gabriela Firea pe Facebook, cu privire la sondaj.