Suspect reținut în cazul mâinii unui criminal din București găsite într-o pădure din Argeș2Foto© observatornews.ro

Suspect reținut în cazul mâinii unui criminal din București găsite într-o pădure din Argeș

, 10 știri, 28 vizualizări

„La data de 26 ianuarie a.c., în continuarea cercetărilor privind cazul de omor, referitor la descoperirea, la data de 08 decembrie 2023, a unei părți de cadavru pe raza comunei Dragoslavele din județul Argeș, în urma desfășurării cercetărilor la fața locului, constatărilor medico-legale, audierii mai multor persoane, precum și a persoanei bănuite de săvârșirea faptei cercetate (violență în familie în varianta agravată a omorului), s-a dispus, de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, reținerea preventivă, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 25 de ani, din Brașov (fiul victimei)”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov.

Potrivit sursei citate, având în vedere faptul că, din cercetări recente, a reieșit că fapta ar fi fost săvârșită în județul Brașov, cauza a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite, în decembrie 2023, într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, județul Argeș, prezentând urme de mușcături de animale. Polițiștii au deschis o anchetă și au stabilit că este vorba despre un bărbat de 53 de ani din București.