Tânăr care făcea live pe Facebook, accident cumplit în Botoșani10Foto3Video© observatornews.ro

Tânăr care făcea live pe Facebook, accident cumplit în Botoșani

, 14 știri, 68 vizualizări

Un grav accident a avut loc la Botoșani și a fost provocat de un tânăr teribilist care, în timp ce conducea, făcea și un live pe Facebook. Două persoane au rămas încarcerate în urma incidentului de pe șosea.

Făcea un live pe Facebook când a lovit două mașini aflate în trafic. S-a întâmplat pe o șosea din Botoșani, unde tânărul care-și îndreptase atenția mai mult pe telefon a izbit două autoturisme, rănind persoanele aflate în ele. Tânărul șofer se afla la volanul unui autoturism marca Audi și conducea cu viteză excesivă, iar în același timp transmitea totul prietenilor virtuali de pe telefon. La un moment dat, tânărul a intrat în plin într-un alt autoturism care se afla oprit pe stradă, iar din impact a lovit și o altă mașină.

Primul autoturism lovit s-a răsturnat, iar cele două persoane aflate în el au rămas incarcerate. De parcă nu ar fi fost de ajuns, șoferul vinovat de producerea accidentului s-a pus pe scandal, iar polițiștii sosiți la fațaa locului pentru cercetări au chemat un echipaj al Serviciului de Acțiuni Speciale. Potrivit presei locale, acesta era extrem de recalcitrant și părea că se află sub influența băuturilor alcoolice, scrie antena3.ro.