Tânăr polițist, găsit împușcat în cap2Foto© observatornews.ro

Tânăr polițist, găsit împușcat în cap

, 7 știri, 66 vizualizări

Când a fost găsit de colegi, polițistul prezenta semne vitale. La fața locului a fost solicitat imediat un echipaj medical, care l-au transportat de urgență la spital.

”La data de 28 ianuarie, un agent de poliție, de 24 de ani, din cadrul Poliției Orașului Baraolt, a fost găsit de către colegii acestuia într-o cameră din sediul poliției, prezentând o plagă împușcată la nivelul capului. La momentul în care a fost găsit, polițistul prezenta semne vitale. La fața locului a fost solicitat imediat un echipaj medical, care după intervenție, l-a transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. (...) Din primele verificări, este vorba de o tentativă de suicid”, a transmis IJP Covasna după incident.

Din nefericire, medicii nu l-au mai putut salva.

”În legătură cu comunicatul emis anterior privind polițistul găsit împușcat în sediul Poliției Orașului Baraolt, cu regret vă informăm că acesta a decedat la spital. Gândurile noastre sunt alături de familia acestuia. Dumnezeu să-l odihnească!”, a revenit cu precizări instituția, după anunțul trist al medicilor.