Tânără din Constanța, jefuită și batjocorită de un băiat de doar 16 ani | Minorul a intrat peste femeie în casă2Foto© romaniatv.net

Tânără din Constanța, jefuită și batjocorită de un băiat de doar 16 ani | Minorul a intrat peste femeie în casă

, 6 știri, 84 vizualizări

Minor de 16 ani, arestat după ce a agresat sexual o femeie de 23 de ani. Inspectoratul de Poliție al Județului ConstanțaConstanțaConstanța a confirmat că polițiștii din Năvodari l-au reținut pentru 24 de ore pe adolescentul în vârstă de 16 ani, sub suspiciunea de viol și jaf. Evenimentul tragic a avut loc pe 19 decembrie, când adolescentul ar fi intrat în locuința femeii de 23 de ani. Conform informațiilor, ar fi folosit violența pentru a o deposeda pe victimă de suma considerabilă de 12.000 de lei. Mai mult, el este acuzat că a întreținut raporturi sexuale cu femeia împotriva voinței ei, anunță Dobrogea TV.

Victima, în vârstă de 23 de ani, a fost supusă acestei experiențe traumatizante, iar autorul presupus al atacului a fost adus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Tânărul a fost prezentat instanței, care, conștientă de gravitatea acuzațiilor, a decis arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Reprezentanții poliției au subliniat că ancheta este în desfășurare și că autorul presupus va răspunde în fața justiției pentru faptele sale. Incidentul a generat șoc și indignare în comunitatea locală, iar autoritățile promit o investigație completă și asigurarea că dreptatea va fi făcută în acest caz grav de viol și jaf.