Tânără însărcinată, confirmată cu Covid-19, a murit în ambulanța care o transfera de la Arad la Timișoara13Foto1Video© observatornews.ro

Tânără însărcinată, confirmată cu Covid-19, a murit în ambulanța care o transfera de la Arad la Timișoara

, 29 știri, 193 vizualizări

Tânăra de 38 de ani era însărcinată în luna a șaptea și era internată la Arad, unde a fost depistată cu Coronavirus. Starea pacientei s-a deteriorat rapid, iar doctorii au decis să o transfere la Timișoara. În timp ce era transportată cu ambulanța, însă, pacienta a murit în urma unui stop cardio-respirator.

Cazul a intrat în atenția Direcțiilor de Sănătate Publică din Arad și Timiș, care au deschis o anchetă. Într-o postare pe Facebook, Managerul Spitalului Județean Timișoara s-a arătat extrem de critic asupra doctorilor din Arad în a căror grijă a fost tânăra.

"Astăzi am avut un caz halucinant la Spitalul Județean din Timișoara, din punctul nostru de vedere.

O tânără de 38 de ani, însărcinată în 28 de săptămâni, pozitivă COVID-19, transferată de la Spitalul Județean Arad către Maternitatea Bega sau Spitalul de Boli Infecțioase, încă nu știm care, a făcut un stop cardio-respirator în Ambulanță și deci a fost redirecționată către UPU Județean pentru că este cel mai performant din regiune.