Tandemul e stabilit, se negociază rolurile3Foto© romaniatv.net

Tandemul e stabilit, se negociază rolurile

, 17 știri, 15 vizualizări

"Este o decizie care e încă în analiză, va fi evident de la USR sau de la PLUS, dar nu am hotărât încă cum va arăta, însă vorbim de un tandem - candidat la prezidențiale și propunere de premier, tocmai pentru a da credibilitate acestei oferte, care pe 26 mai a fost semnificativ susținută de români.

USR-PLUS suntem o alianță care foarte probabil va guverna în 2020, primul pas sunt prezidențialele - o să stabilim în zilele următoare cum va arăta acest tandem. În momentul de față, discuția este în zona care partid oferă candidatul pentru prezidențiale, care partid oferă candidatul pentru premier. Președinții celor două partide sunt evident în discuții.

În zilele următoare vom decide cum va arăta propunere de echipă pentru viitorul României. (...) Deocamdată discutăm de cât de larg să fie următorul pas al acordului nostru, introducem toate cele trei runde electorale următoare - prezidențiale, locale și parlamentare sau mergem pe același mecanism de a discuta despre următorul pas și decidem doar pentru prezidențiale în acest moment.