Târgul de Crăciun de la Craiova își deschide porțile vineri, 17 noiembrie 202310Foto© romanialibera.ro

Târgul de Crăciun de la Craiova își deschide porțile vineri, 17 noiembrie 2023

, 11 știri, 6 vizualizări

Iarna asta, descoperă bucuria copilăriei și vizitează unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa! De trei ori premiat la nivel european, Târgul de Crăciun din Craiova își deschide porțile vineri, 17 noiembrie 2023, la ora 18.30, într-o feerie de lumină.

Târgul de Crăciun din Craiova se desfășoară în perioada 17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, în patru zone din municipiu – Centrul Vechi, Piața William Shakespeare, zona Doljana și Piața Mihai Viteazul, acolo unde vizitatorii o pot întâlni pe Crăiasa Zăpezii, se pot urca în cea mai mare roată panoramică din România sau își pot face poze la căsuțele unicat, magic pictate de artiști plastici.

„Tema principală a Târgului de Crăciun din acest an este croită în jurul poveștii Crăiasa Zăpezii, pe care o vom regăsi în Piața Mihai Viteazul, unde totul este decorat până la cele mai mici detalii în culori alb-turcoaz. Anul acesta va fi un târg de poveste, avem foarte multe noutăți pentru fiecare zonă a târgului, cu elemente, culori și figurine diferite – pe tematica din piața respectivă.