Tăriceanu l-a taxat pe Iohannis© romaniatv.net

Tăriceanu l-a taxat pe Iohannis

, 5 știri, 139 vizualizări

Șeful ALDE motivează solicitarea prin faptul că subiectul crizei de coronavirus mult prea important și cu implicații mult vaste ca să fie "expediat printr-un document scris pe colțul mesei de niște consultanți ai președintelui".

În loc să vină în fața Parlamentului unde să prezinte românilor informarea cu privire la instituirea stării de urgență, dl Iohannis a preferat să stea în confortul de la Palatul Cotroceni. Doar el și prompterul lui. Noi, la ALDE, credem că subiectul crizei de coronavirus este mult prea important și cu implicații mult prea vaste să fie expediat printr-un document scris pe colțul mesei de niște consultanți ai președintelui.

Speram că dl Iohannis va profita de faptul că Parlamentul este în sesiune extraordinară și nu va evita să se prezinte în fața lui. Toți românii sunt interesați să afle de ce președintele și guvernul său au reacționat atât de târziu la această criză, de ce alegerile anticipate au fost mai importante decât sănătatea publică și ce fel de concluzii tragem din această politizare excesivă a unei crize de sănătate!