Tătaru, vizită inopinată la Vaslui după ce un ambulanțier și-a adus cu autospeciala, de pe litoral, fiica infectată cu coronavirus3Foto© romaniatv.net

Tătaru, vizită inopinată la Vaslui după ce un ambulanțier și-a adus cu autospeciala, de pe litoral, fiica infectată cu coronavirus

, 14 știri, 97 vizualizări

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a efectuat, duminică, o vizită inopinată la Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui, acolo unde este în derulare o anchetă disciplinară după ce un ambulanțier s-a deplasat cu o autospecială pentru a-și aduce de pe litoral fiica ce fusese confirmată cu noul coronavirus.

În acest caz, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor. "În urma apariției unor materiale de presă, ne-am autosesizat, fiind deschis un dosar de cercetare penală in rem pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță. Adolescenta adusă de pe litoral cu ambulanța de către tatăl ei a participat anterior la o petrecere de majorat.