Tatiana, din Liber ca pasărea cerului, a încălcat voinței tatălui: A zis că e o rușine3Foto© a1.ro

Tatiana, din Liber ca pasărea cerului, a încălcat voinței tatălui: A zis că e o rușine

, 5 știri, 25 vizualizări

Laila Abdel Hafiz, interpreta Tatianei din serialul de comedie Liber ca pasărea cerului, difuzat duminica, de la ora 20:00, la Antena 1, este de origine iordaniană. Iar fiecare prenume al său are o semnificație. “Laila înseamnă seară, iar Abdel, slujitorul lui Allah. Hafiz e numele de clan al familiei tatălui meu. Tata e arab, din Iordania”, spune aceasta.

Laila povestește despre relația cu tatăl ei și despre vizita pe care i-a făcut-o acestuia, în Iordania. “Nu pot să spun că am o relație cu tatăl meu. El e în Iordania și are o nouă familie. Ne mai sunăm pe Facebook, dar foarte rar. Mai mult vorbesc cu soția lui și cu frații mei. Am o soră de 7 ani și un frate de 5 ani”, mai spune Laila.

“În Iordania am fost acum aproximativ trei ani, în vacanța de vară, și am avut un mare șoc. E o cu totul altă lume. Suntem foarte norocoși că trăim în România. Noi susținem că la noi e mizerie pe străzi? Să vedeți acolo, ți se lipesc picioarele la propriu. Gunoaie peste tot, cârduri de copii oriunde te uiți... ca la Asia Express”, continuă ea.