Telefonul mobil, noi reguli pentru șoferi. Câți au rămas fără permis într-o singură zi© adevarul.ro

Telefonul mobil, noi reguli pentru șoferi. Câți au rămas fără permis într-o singură zi

, 4 știri, 26 vizualizări

Peste 400 de șoferi au rămas fără permisul de conducere, după ce au fost prinși folosind telefonul la volan, anunță Ministerul Afacerilor Interne, într-un mesaj care a stârnit hohote de râs pe Internet.

Deși mesajul este cât se poate de serios, administratorii paginii de Facebook a MAI au ales să-l îndulcească puțin cu o fotografie amuzantă. Iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. ”Eu scriu acum in timp ce conduc....si tot n-as fi suparat daca as primi 30 zile de concediu fara plata”, a comentat un internaut.

”Ieri, 428 de conducători auto au rămas fără permisul de conducere. Mulți dintre aceștia foloseau telefonul mobil în timp ce conduceau! Vă readucem aminte că, dacă folosiți telefonul mobil în timp ce conduceți, riscați amenzi între 6 și 8 puncte de amendă, adică între 870 și 1160 de lei. De asemenea, se suspendă și permisul de conducere pentru 30 de zile în cazul în care conducătorul auto comite, în același timp, și o altă contravenție. Conduceți prudent și fiți cu ochii la trafic!”, se arată în mesajul MAI.