Teodorovici își anunță intenția de a candida la prezidențiale12Foto© libertatea.ro

Teodorovici își anunță intenția de a candida la prezidențiale

, 48 știri, 11 vizualizări

„Da, mi-am exprimat deschiderea pentru a participa la competiția internă în PSD pentru desemnarea celui mai potrivit candidat la alegerile prezidențiale. Da, pentru că m-am hotărat să arăt că sunt soluții la problemele cu care ne confruntăm și că este de datoria noastră, a politicienilor în primul rând, să trecem de la vorbe la fapte. Da, pentru că vreau să arăt că un președinte poate să facă, nu doar să vorbească sau doar să tacă”, a scris Teodorovoci, pe Facebook.

El continuă cu motivele care l-au făcut să intre în această cursă electorală.

„Da, pentru că nu este doar despre a candida sau nu, despre a câștiga sau nu o competiție, ci este despre a face ceva pentru România și pentru destinul poporului căruia îi aparțin, așa cum am făcut mereu. Este despre un popor care trebuie să-și recâștige credința, speranța și valorile care l-au consacrat de-a lungul istoriei sale milenare.

Dar și despre aceia care își asumă și victoria, și înfrângerea, care au dovedit că se poate face chiar acolo unde, cei care critică, au arătat că doar vorbesc și pentru care România este viitorul asumat și nu doar țara pe care o reprezintă la un moment dat.

Candidatul la prezidențiale trebuie să fie cel sau cea care are cele mai multe șanse
Viorica Dăncilă,
Tăriceanu, în sondajul PSD pentru prezidențiale. Ce zice Dăncilă