Teodorovici spune că va decide săptămâna viitoare dacă dă în judecată PSD pentru pierderea funcției de președinte executiv2Foto© agerpres.ro

Teodorovici spune că va decide săptămâna viitoare dacă dă în judecată PSD pentru pierderea funcției de președinte executiv

, 6 știri, 18 vizualizări

Senatorul Eugen Teodorovici a declarat sâmbătă că, săptămâna viitoare, va decide dacă va acționa sau nu în judecată Partidul Social Democrat pentru pierderea funcției de președinte executiv al formațiunii.

"Este o ipoteză pe care o iau în calcul foarte serios și probabil că săptămâna următoare o să decid exact în acest sens", a spus Teodorovici, la finalul întâlnirii conducerii PSD cu grupurile parlamentare ale social-democraților.

Întrebat ce așteptări are de la acest demers, Teodorovici a răspuns: "Să se respecte statutul, nimic altceva. Este primul pas pentru a arăta foarte clar românilor că noi, ca Partid Social Democrat, respectăm legile țării. Respectând legile țării trebuie să respectăm și statutul, care este Biblia partidului. Nu vreau decât să se respecte statutul pe care Congresul PSD l-a adoptat și mai departe să arătăm românilor că respectăm legea noastră proprie, internă". AGERPRES/(A - autor: Livia Popescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Adrian Dădârlat)