Toate școlile din Sectorul 5 vor fi închise luni pentru dezinsecție8Foto© realitatea.net

Toate școlile din Sectorul 5 vor fi închise luni pentru dezinsecție

, 18 știri, 29 vizualizări

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a solicitat aparatului de specialitate din cadrul primăriei, demararea tuturor demersurilor necesare pentru suspendarea cursurilor în instituțiile de învățământ din sector în data de 25 martie 2024, pentru dezinsecție în școli și în perimetrul acestora. Se închid școlile din Sectorul 5, după ce primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a solicitat aparatului de specialitate din cadrul primăriei o dezisecție totală a instituțiilor de învățământ.

Edilul a solicitat demararea tuturor demersurilor necesare pentru suspendarea cursurilor în instituțiile de învățământ din sector în data de 25 martie 2024, pentru dezinsecție în școli și în perimetrul acestora, începând de vineri, 22 martie, după finalizarea orelor de curs.

Edilul a stabilit de comun acord, cu ministrul Educației, Ligia Deca, ca școlile să fie închise, având în vedere sesizările venite din partea părinților. Măsura vine în urma cazurilor izolate de existență a ploșnițelor în Școala Gimnazială I.C. Brătianu și Școala Gimnazială Petrache Poenaru, pentru asigurarea protecției sănătății copiilor și a cadrelor didactice.