Tomac: Schimbarea Guvernului Dăncilă chiar înainte de alegerile prezidențiale, o soluție bună3Foto© bzi.ro

Tomac: Schimbarea Guvernului Dăncilă chiar înainte de alegerile prezidențiale, o soluție bună

, 5 știri, 10 vizualizări

ALDE nu va părăsi guvernarea, pentru că rectificarea ministerelor coordonate de miniștrii acestui partid este una pozitivă și, din punct de vedere politic, premierul Viorica Dăncilă dictează deocamdată care este linia în actul de guvernare, a afirmat, marți, la RFI, președintele PMP, Eugen Tomac, subliniind că PMP va vota oricând o moțiune de cenzură.

"Nu cred că ALDE părăsește guvernarea. Un partid cu 4%, cât a obținut la ultimele alegeri, nu-și permite să plece în acest moment de la guvernare dintr-un motiv foarte simplu, pentru că oricum în interiorul lor majoritatea optează pentru rămânerea la guvernare, în condițiile în care ALDE a decontat tot ceea ce politic a reușit să implementeze, în ghilimele, împreună cu PSD în ultimii ani.

Deci, ALDE nu are nicio perspectivă în afara guvernării, este doar o încercare a domnului Tăriceanu de a se poziționa pe poziții de forță, în condițiile în care nu mai are acest suport în rândul populației de a se poziționa drept un lider care mai poate oferi o perspectivă.