Traficant de Oxicodonă și Fentanil, prins în flagrant de mascați. Bărbatul suspectat este angajat al unei firme farmaceutice47Foto3Video© realitatea.net

Traficant de Oxicodonă și Fentanil, prins în flagrant de mascați. Bărbatul suspectat este angajat al unei firme farmaceutice

, 133 știri, 19 vizualizări

Polițiștii și procurorii DIICOT au făcut, joi, trei percheziții în București, în cadrul operațiunii „Himera”, într-un dosar de trafic de droguri în care un bărbat este suspectat că a vândut peste Fentanil, Oxicodonă fiole de morfină și comprimate de codeină. Bărbatul a fost prins în flagrant având la el zeci de cutii cu comprimate care conțin Fentanil, considerat unul dintre cele mai periculoase droguri de mare risc de pe piață.

Potrivit Poliției Române, în cadrul acțiunii cu numele de cod „Himera”, s-a reținut că, în perioada 2022 -2023, bănuitul, angajat al unui operator economic de profil, ar fi comercializat în mod repetat droguri de mare risc, respectiv peste 10.000 de comprimate care conțin ca substanță activă Fentanil, aproximativ 700 de comprimate Oxycodonă, 1.200 de fiole de morfină, 380 de plasturi ce conțin ca substanță activă Fentanil și comprimate de codeină.

Joi, suspectul a fost prins în flagrant delict, în timp ce deținea în vederea comercializării zeci de cutii cu comprimate a căror substanță activă este Fentanilul.

Dacă vă uitați în DEX vedeți ce înseamnă farmazon
Adrian Porumboiu,
De unde vine porecla ”Farmazon”, dată omului de afaceri Savin,…
Această geantă și suma de bani din interior îmi aparține, sunt bani din economiile mele
Dumitru Buzatu,
Declarația lui Dumitru Buzatu despre șpaga de 1,2 milioane de lei:…