Tragedie în noaptea de Crăciun: un junior de la CSA Steaua și unul de la New Stars au murit în incendiul de la Ferma Dacilor7Foto© fanatik.ro

Tragedie în noaptea de Crăciun: un junior de la CSA Steaua și unul de la New Stars au murit în incendiul de la Ferma Dacilor

, 11 știri, 19 vizualizări

A doua zi de Crăciun a fost umbrită de un eveniment tragic. Pensiunea Ferma Dacilor, una care funcționa în localitatea Tohani fără toate avizele necesare, a ars din temelii. În flăcări și-au găsit sfârșitul, din informațiile actuale, 5 persoane.

Doi tineri fotbaliști, frații Luca Ene (16 ani) și Petre Ene (11 ani), n-au mai putut fi salvați. Tatăl lor a încercat să îi scoată din incendiu, dar și-a găsit și el sfârșitul. A reușit, în ultima clipă, să îl salveze pe Matei Ene, fratele geamăn al lui Luca. Acesta se află internat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București.

Toți cei 3 copii jucau fotbal. Gemenii Luca și Matei erau legitimați la CSA Steaua, iar Petru la New Stars, academia condusă de Sorin Ghionea și de Petre Marin, potrivit Fanatik.