Transferurile FC Botoșani pentru sezonul 2019-20206Foto© libertatea.ro

Transferurile FC Botoșani pentru sezonul 2019-2020

, 8 știri, 71 vizualizări

După ce l-a pierdut pe Andrei Burcă, ajuns la CFR Cluj, FC Botoșani, echipa pregătită de Liviu Ciobotariu, a ajuns la un acord cu trei jucători: Denis Haruț, Leonel Pierce și Mario Ebenhofer. Haruț, fundaș dreapta, 20 de ani vine de la ACS Poli Timișoara, care a retogradat în Liga 3. Este fost internațional român de juniori și a fost crescut la juniorii clubului timișorean.

Ebenhofer, mijlocaș lateral austriac, 26 de ani, a evoluat la Blau Weiss Linz, din liga secundă din Austria. În sezonul recent încheiat a jucat 26 de meciuri și a dat 11 goluri. Leonel Pierce, mijlocaș defensiv argentinian, 25 de ani, vine de la Deportivo Santamaria, din Primera B Nacional, a doua ligă din Argentina, unde a bifat 20 de meciuri în sezonul trecut.

Moldovenii negociază și cu Kai Heerings, fundaș central olandez de 29 de ani. Stoperul și-a încheiat contractul cu Fortuna Sittard, din prima divizie olandeză, unde a bifat 21 de meciuri în sezonul trecut. Crescut la juniorii lui Ajax, Heerings a mai jucat la Utrecht, Cambuur, Helmond Sport, St. Polten, Homburg și Fortuna Sittard. Post-ul Transferurile FC Botoșani pentru sezonul 2019-2020.