Trei noi stații de autobuz în București. Pe ce linie vor fi înființate și unde vor fi amplasate3Foto© romaniatv.net

Trei noi stații de autobuz în București. Pe ce linie vor fi înființate și unde vor fi amplasate

, 5 știri, 11 vizualizări

Trei noi stații de autobuz pentru locuitorii din București. Autobuzul 205 va avea o stație nouă pe Bulevardul Aviatorilor, la stația de metrou Piața Victoriei, una la Arcul de Triumf, diferită față de cea existentă și încă una nouă, „Arhitect Ion Mincu”, ultimele două fiind amplasate pe Șoseaua Kiseleff.

Modificările vor intra în vigoare de joi, 23 noiembrie, a anunțat primarul Capitalei, Nicușor Dan.

„Trei stații noi STB în centrul Bucureștiului pe traseul autobuzului 205 vor fi funcționale începând de mâine. Stația „Piața Victoriei” va asigura legătura directă cu transportul subteran, fiind amplasată în imediata vecinătate a accesului la metrou pe bulevardul Aviatorilor, pe sensul de mers către Piața Charles de Gaulle. Celelalte două stații noi vor fi „Arcul de Triumf” și „Arhitect Ion Mincu” (amplasate pe Șoseaua Pavel D. Kiseleff, pe sensul spre Piața Victoriei)”, a scris edilul general pe Facebook.

Totodată, stația „Arcul de Triumf”, amplasată acum pe Bulevardul Regele Mihai, pe sensul spre Piața Victoriei, va fi suspendată, iar stația „Piața Victoriei”, aflată acum pe Șoseaua Kiseleff, va fi mutată după intersecția cu Strada Monetăriei, la aproximativ 100 de metri față de poziția inițială.