Trei spânzurați în Bistrița-Năsăud, de duminică până luni3Foto© stirileprotv.ro

Trei spânzurați în Bistrița-Năsăud, de duminică până luni

, 8 știri, 14 vizualizări

Un bărbat de 47 de ani din comuna Telciu, județul Bistrița-Năsăud, dat dispărut de zece zile, a fost găsit decapitat, duminică după-amiaza, pe o vale dintre localitățile Tecliu și Fiad, greu accesibilă.

„Un echipaj a fost solicitat să intervină după ce o persoană dispărută de acasă de zece zile a fost găsită decapitată în zona Romuli-Fiad. Echipajul a fost ajutat de pompierii voluntari pentru a ajunge la locul solicitării. Echipajul a găsit la locul solicitării un bărbat de aproximativ 47 ani, cu leziuni incompatibile cu viața, declarându-se decesul. De asemenea, cadavrului îi lipsește capul, care nu a fost încă găsit la locul solicitării”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, asistentul șef Ciprian Păcurar.

Potrivit reprezentanților IPJ Bistrița-Năsăud, bărbatul a plecat de acasă în 21 mai, iar în 24 mai a început căutarea lui, după ce familia a anunțat dispariția. Cadavrul bărbatului a fost recunoscut doar după îmbrăcăminte de fiul său. Polițiștii continuă acum cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs moartea bărbatului.