Trei tineri din București, suspectați de lipsire de libertate și proxenetism, au fost reținuți la Bistrița3Foto© romaniatv.net

Trei tineri din București, suspectați de lipsire de libertate și proxenetism, au fost reținuți la Bistrița

, 14 știri, 15 vizualizări

O femeie de 47 de ani, din București, a sesizat sâmbătă la numărul de urgență 112 faptul că fiica ei, în vârsta de 28 ani, este sechestrată într-un hotel din Bistrița.

În scurt timp, polițiștii de la Ordine Publică au găsit-o pe tânăra de 28 de ani, împreună cu alte trei tinere, într-o cameră de hotel, în municipiul Bistrița. Acestea au fost conduse la sediul Poliției, în vederea lămuririi situației de fapt. Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița au preluat cercetările în acest caz, existând suspiciuni și cu privire la comiterea infracțiunii de proxenetism, precizează IPJ Bistrița.

A fost constituită o echipă formată din polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale și Acțiuni Speciale și, ca urmare a investigațiilor efectuate, a fost depistată și oprită în trafic, pe raza municipiului Bistrița, o mașină în care se aflau patru bărbați, despre care existau indicii că sunt implicați în comiterea faptei.