Trump a publicat un clip cu Joe Biden legat la maini si picioare. Democratii au luat foc si il acuza de violenta politica4Foto1Video© realitatea.net

Trump a publicat un clip cu Joe Biden legat la maini si picioare. Democratii au luat foc si il acuza de violenta politica

, 5 știri, 22 vizualizări

„Această imagine a lui Donald Trump este genul de prostii pe care le postezi atunci când îndemni la un măcel", a denunțat sâmbătă un purtător de cuvânt al campaniei lui Joe Biden, evocând declarații recente ale fostului președinte republican. „Trump incită cu regularitate la violență politică și a venit timpul ca oamenii să-l ia în serios", subliniază el.

Primul mandat al lui Donald Trump s-a încheiat cu o luare cu asalt a Capitoliului de către sute de susținători ai lui Donalt Trump, amintește el. Fostul președinte a publicat vineri pe rețeaua sa de socializare Truth Social un video în care apar două mașini în mers, împodobite cu teaguri și autocolante în semn de susținere a lui Donald Trump.

Pe oblonul unuia dintre vehicule, o camionetă, apare o imagine cu un Joe Biden legat la mâini și la picioare. Donald Trump, cunoscut prin limbajul său voit provocator, și-a multiplicat în ultimele luni declarațiile intempestive și invectivele. El a declarat că economia americană va fi „un măcel" dacă nu va fi reales, i-a acuzat pe migranți de „otrăvirea sângelui" Americii sau a promis „să-i eradicheze pe comuniști, marxiști, fasciști și pe golanii de stânga radicală", pe care i-a catalogat „paraziți".