Trump le promite polonezilor că în cel mult câteva luni vor putea călători fără vize în SUA2Foto© cotidianul.ro

Trump le promite polonezilor că în cel mult câteva luni vor putea călători fără vize în SUA

, 6 știri, 18 vizualizări

În cursul întrevederii pe care a avut-o cu președintele Poloniei Andrzej Duda, Donald Trump a declarat: "Eliminarea vizelor este în curs, a fost deja aprobată. Facem acest lucru automat acum și o vom definitiva cât mai curând, pentru a fi mai ușor să se ajungă în Polonia și în Statele Unite pentru cei care doresc. Este ceva foarte, foarte important. Cred că a fost foarte important pentru președinte să rezolve acest lucru. Și a reușit. Prin multă muncă, a reușit", potrivit Mediafax.

Întrebat de un jurnalist dacă într-adevăr cetățenii polonezi vor putea călători curând fără vize în SUA, Donald Trump a precizat, potrivit stenogramei prezentate de Casa Albă:

"Da, foarte curând. Va trebui să rezolvăm la nivel structural. Cu alte cuvinte, trebuie să definitivăm. Dar se califică, am lucrat mult în acest sens. Se califică și vom putea rezolva acest lucru foarte rapid. Cred că în următoarele câteva luni putem rezolva. Și știu că Polonia așteaptă acest lucru. De câți ani așteptați eliminarea vizelor? De câți ani?". "De 30 de ani", a răspuns președintele Poloniei, Andrej Duda.