Tudorel Toader a pierdut alegerile pentru functia de rector al Universitatii ,,Alexandru Ioan Cuza din Iasi7Foto© stirileprotv.ro

Tudorel Toader a pierdut alegerile pentru functia de rector al Universitatii ,,Alexandru Ioan Cuza din Iasi

, 12 știri, 69 vizualizări

Tudorel Toader susține, după ce a pierdut luni alegerile pentru funcția de rector la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, că nu au contat realizările și faptele, ci doar calculele și aranjamentele. El a precizat că are sentimentul că s-ar fi pus la cale împotriva sa o “monstruoasă coaliție”.

“A fost o campanie electorală atipică mediului academic, plină de promisiuni, intimidări, neadevăruri, chiar și cu amenințări, totul pentru preluarea conducerii Universității de către cei care cred că li se cuvine, deși au dovedit contrariul. (…) Regret susținerea și încrederea acordată unora, cu agende paralele, cu multe orgolii și lipsă de caracter.

În condițiile în care nu au contat realizările, nu au contat faptele, contând calcule, aranjamente și angajamente, am sentimentul unei “Monstruoase coaliții”! Voi continua activitățile de profesor și de avocat!“, a scris Tudorel Toader pe Facebook.