Turris Turnu Măgurele, echipa lui Dragnea, și-a anunțat noul antrenor chiar în noapte dintre ani4Foto© cancan.ro

Turris Turnu Măgurele, echipa lui Dragnea, și-a anunțat noul antrenor chiar în noapte dintre ani

, 5 știri, 60 vizualizări

După ce în finalul anului trecut s-a despțrit de tehnicianul Marius Baciu, Turris Oltul Turnu Măgurele și-a găsit repede un nou antrenor Este vorba de nimeni altul decât Erik Lincar, tehnician care a pregătit echipa Turris Oltul Turnu Măgurele și în debutul acestui sezon și de la care a plecat însă după numai nouă runde.

În vârstă de 41 de ani, Lincar, care preluase Turris în vara anului 2018 și reușise promovarea în Liga secundă a renunțat la banca tehnică a echipei după doar 11 runde scurse din acest sezon competițional din cauza unor diveregențe cu cei din conducerea clubului anunțând în momentul în care a plecat că „viziunile sale și ale celor din club sunt diferite”. Nemulțumirea tehnicianul a plecat de la faptul că conducerea clubului nu a fost de acord cu excluderea din lot a atacantului Cristian Bud, așa cum solicitase el, motiv pentru care a renunțat la funcția de antrenor după doar 9 runde.

Clubul din Turnu Măgurele a anunțat revenirea lui Erik Lincar pe banca tehnică la trecerea dintre ani pe o rețea de socializare