U Cluj isi pune antrenor din Play Off-ul Ligii 1 dupa ce a pierdut barajul cu Hermannstadt! Cine ii ia locul lui Bogdan Lobont2Foto© sport.ro

U Cluj isi pune antrenor din Play Off-ul Ligii 1 dupa ce a pierdut barajul cu Hermannstadt! Cine ii ia locul lui Bogdan Lobont

, 4 știri, 32 vizualizări

Bogdan Lobonț, 41 de ani, pleacă de la U Cluj după șase luni. El a ratat promovarea în Liga 1 Betano, după barajul cu Hermannstadt, 0-2 la Cluj, 1-0 la Sibiu, iar șefii se pare că i-au găsit deja înlocuitor. Obiectivul pentru noul sezon este ca "studenții" să se califice în prima divizie, iar persoana care ar putea îndeplini acest țel este, conform Fanatik, Costel Enache, tehnician ce tocmai s-a despărțit de Astra Giurgiu, echipă ce a încheiat actuala ediție a Ligii 1 pe locul cinci în play-off.

"Lobby" a semnat cu U Cluj în noiembrie, dar și-a început mandatul în ianuarie acest an. Chiar dacă a avut doar patru eșecuri în 20 de partide, ardelenii nu au promovat în primul eșalon, acolo unde au ajuns Chindia și Academica Clinceni."Ce urmează? Viitorul meu. Și depinde doar de mine. Cu siguranță, în următoarele zile o să avem o întâlnire și cu cei din conducerea clubului și o să analizăm tot ce s-a petrecut până în momentul de față și vedem ce e o să urmeze. Eu, când am fost chemat aici, am fost chemat pentru că ”U” Cluj este un club altfel.

Stând atâta timp afară și acumulând un anumit nivel de experiență, am fost chemat pentru asta, pentru a transmite mai departe modul meu de a gândi, mentalitatea pe care mi-am construit-o în toți acești ani. Sunt conștient că nu poți să o faci într-un timp atât de scurt. Pentru asta m-am apucat de această meserie. Nu este ușor, o fac cu pasiune și vreau să merg mai departe”, spunea Lobonț, după returul cu Hermannstadt.