Ucigașul de la Lacul Morii, condamnat la 19 ani de închisoare, adus în România după 33 de ani5Foto© stirileprotv.ro

Ucigașul de la Lacul Morii, condamnat la 19 ani de închisoare, adus în România după 33 de ani

, 9 știri, 37 vizualizări

Individul din Sri Lanka, urmărit internațional după o crimă comisă la București, în 1991 și condamnat la 19 ani de închisoare, a fost prins în Germania. El era dat în urmărire din anul 2013. Victima, ucisă într-un apartament din Capitală, a fost înfășurată într-un covor, iar trupul aruncat în Lacul Morii.

„La data de 3 ianuarie a.c., ora 21:45, în urma schimbului de informații realizat de Biroul Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – I.G.P.R., cu Biroul Sirene Germania, a fost depistat, în localitatea Moers, Germania, un bărbat, de 52 de ani, din Sri Lanka, condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de omor”, a anunțat, joi, Inspectoratul General al Poliției Române.

La data de 14 octombrie 2013, Biroul Sirene România a introdus o semnalare în Sistemul de Informații Schengen pe numele bărbatului, cetățean srilankez, solicitându-se arestarea acestuia în vederea predării, în baza unui mandat european de arestare emis de către Tribunalul București, pentru săvârșirea infracțiunii de omor.