UEFA a luat decizia, după incidentele din meciul U Craiova - Honved. Veștile nu sunt bune4Foto© sport.ro

UEFA a luat decizia, după incidentele din meciul U Craiova - Honved. Veștile nu sunt bune

, 16 știri, 42 vizualizări

UPDATE U CraiovaCraiovaCraiova a anunțat măsurile luate de UEFA, deși au scăpat de înfrângerea la "masa verde": "În urma evenimentelor din timpului meciului Universitatea Craiova - Honvéd Budapesta, clubul nostru a fost sancționat de către comisia de disciplină a UEFA cu o amendă de 60.000 euro și disputarea a 3 meciuri considerate acasă fără spectatori. În acest moment se încearcă suspendarea deciziei până după meciul cu AEK Atena din turul 3 preliminar", a transmis clubul din Oltenia.

UEFA a judecat cazul petrecut la meciul U Craiova - Honved, din turul 2 preliminar Europa League, iar oficialii au respins cererea ungurilor de a câștiga meciul la "masa verde". Anunțul a fost făcut de ofițerul de presă al echipei din Ungaria, Csaba Azurák.

Honved a depus un memoriu la UEFA, în urma căruia aceștia sperau, cel mai probabil, să câștige la ”masa verde” meciul cu oltenii și să obțină, automat, calificarea în turul trei Europa League, unde ar fi întâlnit AEK Atena. Această solicitare i-a costat pe oficialii lui Honved 1.000 de euro, sumă ce reprezintă taxa către UEFA.