Uimire la Hollywood! Noua iubită a lui Brad Pitt este căsătorită5Foto© a1.ro

Uimire la Hollywood! Noua iubită a lui Brad Pitt este căsătorită

, 6 știri, 188 vizualizări

După aproape patru ani de la despărțirea de Angelina Jolie și după un dureros proces de divorț, Brad Pitt, în vârstă de 56 de ani, a intrat din nou în atenția tabloidelor după ce agentul său a confirmat presei americane că actorul are o legătură sentimentală cu modelul german Nicole Poturalski, în vârstă de 27 de ani și mama unui băiețel.

Brad Pitt și Nicole Poturalski au fost surprinși de paparazzi la hotelul Du Cap, unde au ajuns la bordul unui avion care a decolat de la Paris, pentru a se bucura de câteva zile de vacanță în sudul Franței. Acel scurt concediu reprezintă un moment de respiro pentru starul american înainte de Festivalul de Film de la Veneția, unde este așteptată prezența actorului Brad Pitt, deși nu se știe dacă acesta va veni însoți de noua lui iubită, fapt ce ar confirma oficial relația lor.

Nicole Poturalski este căsătorită cu Roland Mary, în vârstă de 68 de ani, cu care, potrivit publicației Mail Online, ar avea "un mariaj deschis". Se pare că actorul și modelul s-au cunoscut la restaurantul Borchardt din Berlin, pe care îl deține omul de afaceri Roland Mary.