ULTIMA ORĂ: Înlocuitor pentru Mihai Stoica la FCSB! Gigi Becali a confirmat: Narcis Răducan, noul director sportiv10Foto2Video© gsp.ro

ULTIMA ORĂ: Înlocuitor pentru Mihai Stoica la FCSB! Gigi Becali a confirmat: Narcis Răducan, noul director sportiv

, 21 știri, 17 vizualizări

UPDATE 13:13 Gigi Becali a confirmat că Narcis Răducan va fi noul director sportiv al FCSB.

„Da, l-am adus pe Narcis. E cu mine la palat acum. Ne consultăm în privința antrenorului. El îmi propune câteva nume. E posibil să aducem alt antrenor. O să las și o perioadă de acomodare, ca Narcis să-l cunoască pe Vergil. Poate, după evaluare, Narcis va zice că Vergil e bun și nu aducem al antrenor. Vom vedea”, a declarat Gigi Becali, conform gsp.ro.

Gigi Becali (61 de ani) nu stă cu mâinile în sân după calificarea FCSB în play-off-ul Europa League. Omul de afaceri aduce la FCSB înlocuitor pentru Mihai Stoica, cel care și-a luat o vacanță de la echipă. Este vorba despre Narcis Răducan (44 de ani), cel care a mai lucrat în conducerea trupei roș-albastre în trecut, dar pentru o perioadă scurtă de timp.

Mihai Stoica a lăsat vacant postul de director sportiv la FCSB, iar Gigi Becali nu l-a lăsat gol mult timp. Latifundiarul din Pipera a apelat la Narcis Răducan pentru a umple golul lăsate de MM. Până luni, FCSB speră să găsească și un înlocuitor pentru Vergil Andronache. Dacă se va întâmpla acest lucru, Narcis Răducan va fi prezentat oficial la FCSB alături de noul antrenor, scrie DigiSport.