Uluitoarea Bayer Leverkusen: o nouă revenire și calificare cum rar se vede în sferturile Europa League! Vineri e tragerea la sorți12Foto© romanialibera.ro

Uluitoarea Bayer Leverkusen: o nouă revenire și calificare cum rar se vede în sferturile Europa League! Vineri e tragerea la sorți

, 14 știri, 7 vizualizări

Bayer Leverkusen, liderul autoritar din Bundesliga, s-a calificat în „sferturile” Europa League, după un adevărat „thriller”. Nemții au învins dramatic formația azeră Qarabag FK, cu scorul de 3-2, pe teren propriu, cu două goluri marcate în prelungiri.

După o primă repriză „albă”, oaspeții au deschis scorul în minutul 59 prin Abdellah Zoubir, jucător trecut prin Liga 1, la Petrolul. În minutul 63, Qarabag a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Elvin Jafarguliev, dar asta nu i-a împiedicat să mai marcheze o dată prin Juninho (68).

Liderul autoritar din Bundesliga a început asediul la poarta azeră, iar Jeremie Frimpong a redus din diferență în minutul 72. Echipa antrenată de Xabi Alonso și-a asigurat biletele pentru „sferturi” grație dublei de senzație a cehului Patrik Schick, care a înscris în minutele 90+3 și 90+8.